تبلیغات
تبلیغات
زندگی در جریان زمینی است که ما و اطرافیان به آن فکر و با فکر خود آن را می سازیم . پس چرا نباید شناختی روی زمین داشته باشیم : رضا علیاری . 04 / 03 / 1397 . زمین شناخت 2017 : www.geology2017.click | نظرات خود را در رابطه با وب آموزشی زمین شناخت 2017 می توانید از طریق آیدی تلگرامی @rezaaliyari2017 یا از طریق شماره ی 09211796125 پیام گیر در واتس اپ ، وایبر ، سیگنال و تلگرام در جریان بگذارید . میل ارتباطی : geology2017@yahoo.com .

38 - راه حل آب نشدن بستنی کشف شد .

۱
38 - راه حل آب نشدن بستنی کشف شد .
محققان کانادایی متوجه شده اند با افزودن ماده ای از پوست موز به بستنی از آب شدن آن می توان جلو گیری کرد .

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از میل آنلاین ، محققان دانشگاه Guelph در کانادا راه حلی  یافته اند که از آب شدن بستنی جلو گیری می کند .

پوست موز قدیمی فیبر های ریزی به نام سلولز دارد .

با افزایش این ماده به بستنی ، محصول حاضر خامه ای تر ، خوش طعم تر و البته ماندگار تر می شود .

این فیبر های طبیعی هزاران بار نازک تر از قطر موی انسان هستند .

این ماده سبب می شود بستنی طعم بهتری داشته باشد و علاوه بر آن چربی های ماده غذایی را از بین می برد .

به این ترتیب بستنی ماده غذایی سالم تری خواهد شد .

 رابین زولوآگا گالاگو در این باره می گوید : یافته های ما نشان می دهد نانو فیبر های سلولزی  موز کیفیت بستنی را افزایش می دهد .

به خصوص این فیبرها سبب می شود این ماده غذایی حجیم تر و دیر تر آب شود .

با چند تغییر کوچک در فرآیند تولید می توان این فیبر را به بستنی افزود .

https://www.mehrnews.com/news/4259970/ mrgreen

هیچ نظری برای این نوشته وجود ندارد، شما اولین نظر را بنویسید ...
 captcha 
 
نوشته‌های اخیر